Viime päivät ovat menneet kangaspuiden parissa ja hyvä niin koska huomasin että kankaan rakentamisen rutiini oli hieman unohtunut. Ostin viime vuoden puolella huutonetistä pöytäkangaspuut joissa oli jäljellä hieman poppanalointa. Kudoin siihen villakuteella seinätekstiilin jonka mallin maalasin ensin vesiväreillä paperille. Kuvion toteutin kiertopujotuksena. 

Ajatuksena on että kudon tekstiilejä myyntiin, kaipasin itselleni hartiahuivia joka voisi toimia myös pienenä torkkupeittona joten kudoin sellaisen, samalla se on prototyyppi myyntiin tulevalle torkkupeitolle/hartiahuiville.Ehkä joku muukin kaipaa tällaista lämmikettä vaikka viileisiin kesäiltoihin.
Minulla oli varastossa sinistä villasekoitelankaa jota jäi yli kun neuloin pojalleni Kapteeni Haddock- mallisen poolopuseron, joten käytin sitä loimeen. Lankaa riitti vielä tossupariinkin!

Myyntiin tulevat huivit tulevat olemaan väritykseltään toisenlaisia ja kuviokin on hieman erilainen koska prototyypissä huomasin kudelangan sitoutuvan huonosti työn nurjalta puolelta.



Torkkupeitto suoraan puista otettuna




Seinätekstiilii "puu"  ennen viimeistelyä