Satunnaisen, säännöllisen naurujoogan ohjaamisen ohella kirjoitan kirjaa naurujoogasta. Koetan vastata kysymysiin, mitä nauru on ja mitä naurujoogalla voidaan saavuttaa tai on jo saatu aikaan.
Olen tehnyt ja teen edelleen haastatteluja kirjaani varten mutta aion sulatella saamani vastaukset osaksi kokonaisuutta enkä välttämättä käytä niitä sellaisenaan Kirjoittaminen on minulle oppimisprosessi, tapa jäsentää naurujoogasta keräämäni tieto osaksi suurempaa kokonaisuutta. Toivon toki että kirja saa ihmiset kiinnostumaan naurujoogasta.

Bernard  Lievegood jakaa oppimisen seitsemään eri vaiheeseen jotka ovat hengitys, lämpöprosessit, ravitseminen, erittäminen, säilyttäminen, kasvaminen ja lisääntyminen.

Naurujoogan suhteen taidan tällä hetkellä olla kasvamisvaiheessa,;syvennän siis kykyjäni, käytän saamiani työkaluja ja teen konkreettisia harjoituksia eli ohjaan naurujoogaa. Seuraava vaihe eli lisääntyminen on minun kohdallani sitä että kirjoitan lopullista kirjaa, eli luon uutta ja teen opiskelemaani asiaa omalla toiminnallani näkyväksi.