Tämä maanantai alkoi flunssaisissa tunnelmissa, joten katsoin parhaaksi hautautua kotiini vihreän teen  ja inkiväärin seuraan, mikä auttoi huomattavasti. Sain onneksi suunniteltua huomisen naurujoogan. Kyse on erityisryhmästä joten ilmassa on pientä jännitystä, uskon kuitenkin että kaikki menee hyvin.
Viikonloppuna keikkailin kahdessa paikassa, perjantaina olin eräällä työpaikalla ja lauantaina polttareissa. Molemmat sujuivat minusta oikein hyvin, alkuaikojen sietämätön jännitys on lieventynyt siedettävälle tasolle.
Viime torstain luennosta oli hyötyä yllättävällä tavalla; käsittelimme hoitoeleitä, joista käytetään myös nimitystä hoitoasenteet. Suomeksi tämä tarkoittaa  siis sitä, että hoitaja miettii millaista asennetta potilas/asiakas tarvitsee. Vaihtoehtoja on 12 ja ne on nimetty eläinradan merkkien mukaan, jokaisella asenteella on oma laatunsa (keventää, tasapainottaa, virkistää jne.)
Ennen perjantain ja lauantain nauruja, mietin millaista asennetta kyseisessä tilaisuudessa tarvittaisiin. Ilmeisesti valitsemani asenne välittyi osallistujille jolloin tunnelma oli todella hyvä.